Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Mail Menu
Melding Whatsappgroep Contact

Informatieavond - Veiligheid in en om het huis

Dinsdag 18 april - 19.30 uur

Belangrijke gegevens

Signaleringsgroep Zoelen organiseert in samenwerking met de Politie, Brandweer en Stib een informatieavond betreffende veiligheid & welzijn in het dorp Zoelen. U bent van harte uitgenodigd voor deze informatieve avond over uw eigen leefomgeving.

Website Samen Zoelen

We willen graag via dit meldpunt alle signalen van het dorp Zoelen verzamelen op een plek. Gevaarlijke situaties, gedumpt afval, jongerenoverlast, drugsoverlast, verdachte situaties en dergelijke melden we in Zoelen eenvoudig door een druk op de gele knop!

Zorg & Welzijn - Veiligheid in en om het huis

Bij Stib kunt u terecht met vragen, zorgen of ideeën over zorg en welzijn, opvoeden en opgroeien. Alle Stib medewerkers, hun organisaties en ook andere hulp- en zorgaanbieders werken samen om hulp en ondersteuning toegankelijk en eenvoudig te maken voor de inwoners van de gemeente Buren.

112Zoelen-WhatsApp groep

Het snel elkaar onderling via WhatsApp informeren over verdachte situaties, vermissing, inbraak of diefstal van eigendommen in of rondom de woning of leefomgeving. WhatsApp geeft de politie de extra ogen & oren en gezamenlijk zorgen we zo voor een veiligere samenleving.

Tips voor een brandveilige woning

Brand. Iets waaraan we liever niet denken. Want zelfs een kleine brand kan al veel schade en leed aanrichten. Gelukkig kunt u met een paar simpele maatregelen brand voorkomen. Of als het toch mis gaat, de schade beperken. Jan Jansen vertelt u alles over brandveiligheid in en om uw huis, op vakantie en op uw werk.

Kennen en gekend worden

Maak kennis met uw wijkagent Erik Hendrikse. De politie werkt samen met netwerkpartners aan de leefbaarheid in de wijk. Uw wijkagent is het aanspreekpunt namens de politie voor bewoners, scholen , verenigingen en anderen. U kunt bij de wijkagent terecht voor structurele problemen op het gebied van verkeers- en jeugdproblematiek en andere zaken.

Belangrijke gegevens

Belangrijke gegevens

Datum: 18 april 2017
Tijd: 19.30 - 22.00 uur
Locatie: Dorpshuis "De Oude School"
Adres: Kerkstraat 10, Zoelen

Gerelateerde links

Samen Zoelen is een initiatief van
Signaleringsgroep Zoelen en Zoelen Drugsvrij